Transport og shipping er et uhyre spændende fag, som gennem tiderne har tiltrukket rigtig mange dygtige mennesker. I mange år mest mænd, men nu søger også mange kvinder til shipping og transportverdenen, og de gør ofte en rigtig god karriere. En vigtig del af shipping foregår til lands, hvor det er vigtigt at have en systematisk tilgang til verden, overblik og evne til at holde mange projekter kørende på én gang. Det er noget kvinder er gode til – for det er ikke uden grund, at vi tit forbinder et begreb som multitasking med kvindelige kompetencer.

Shipping er også en hård branche, hvor man som kvinde måske kan have brug for at stive selvtilliden af ved at få foretaget en kosmetisk operation, som kan korrigere noget, som man måske er irriteret på, og som man gerne vil have til at tage sig bedre ud. Hos https://motiva.health/dk/ kan man få foretaget en vurdering af ens muligheder på dette område, og vælger man at få foretaget en kosmetisk operation for at styrke selvtillid og fremtoning også i et konkurrencepræget miljø, ja så er Motiva et godt valg med mange års erfaring.

Hele transportsektoren er kraftigt udfordret i denne periode, og det stiller særlige krav til alle medarbejdere, kvinder såvel som mænd. På grund af de mange nedlukninger under coronaudbruddet er der forsinkelser på alverdens leverancer, og hele det fintunede net af shippingoperationer, som sørger for, at varer kommer frem til tiden over hele verden, er truet i denne tid. Kan du begå dig i et miljø, der er præget af volatile forhold, hvor vilkårene hele tiden skifter, ja så har du alle muligheder for at gøre karriere inden for shipping og transport.

Shipping er et kontant og hårdt miljø, og for mange kvinder har det været en svær opgave at hævde sig, hvis de vælger den del af shipping, der foregår på et skib til havs. Har du lyst til at arbejde dig frem mod en lederposition på et containerskib, så skal du skrue den sikre attitude på, så du kan hævde dig i det maskuline miljø, der som regel er tale om.

På den baggrund vælger mange kvinder at gøre karriere i shipping i de landbaserede funktioner. Du kan komme til at arbejde med ruteplanlægning, indhyring af skibe og mandskab, booking af plads på skibene og kontrol med operationerne. Det kræver sin person at bestride disse jobs, men du vil få en fantastisk karrieremulighed, hvis du kan finde ind i rytmen i shippingens hurtige miljø.

Danmark er sæde for mange kendte og velrenommerede rederier og store transportfirmaer, der opererer både til vands, til lands og i luften, så du har mange muligheder at vælge imellem.

Divi