Prioriterer du organisering i din varebil? Måske har du travlt ude hos kunderne og det kan føre til at varebilen ikke kommer i første række, når det kommer til arbejdsopgaver.

[IMAGE=e79DISbCv2uF.jpg]

Du har sikkert hørt det før, men måske er det vigtigt at du hører det igen. Oprydning er med til at skabe et overblik i din dagligdag og du kan blive mere produktiv ved at have en organiseret varebil. Derfor fokuserer vi på netop dette i denne artikel.

[IMAGE=eWQqdNdR6bgG.jpg]

En rodet håndværkerbil hører til fortiden

[IMAGE=dlhodTcC4xQo.jpg]

Den moderne håndværker sørger for at indrette sin bil, så han eller hun har orden og overblik over indholdet.

Dette skyldes blandt andet det høje fokus på at undgå stress på arbejdspladsen, men det skyldes også de strikse EU-krav om mere sikre biler. EU-Kommissionen, Ministerrådet og EU-Parlamentet er blevet enige om at alle varevogne skal have systemer, som sender en advarsel hvis føreren virker sløv eller distraheret og varevognen skal også have en intelligent fartbegrænser (ISA) og sikkerhed som fx kamaraer og sensorer, som hjælper i forbindelse med at køre baglæns.

Den rette bilindretning

Du kan hurtigt få styr på alle dine ting I din bil med det rette arbejdssystem, som du fx kan finde på https://www.worksystem.dk/, der kan hjælpe dig godt på vej. Du kan vælge alt fra reoler til opbevaringskasser og enhåndsbetjente skuffer, som kan hjælpe dig med at skabe ordene i tingene.

Er der nok plads i din varebil?

Start med at analysere hvordan landet ligger. Har du nok plads i din varebil, eller er det blevet tid til at skifte den ud? Måske kan du få mere ud af en ny og bedre varebil.

Hvis du ikke har råd eller lyst til at købe en ny varevogn, kan du eventuelt vælge at lease en varebil, som er en populær valgmulighed i Danmark.

Du kan naturligvis også vælge at købe en ny varebil og her bør du måske kaste blikket på trillingerne Opel Combo, Peugeot Partner og Citroën Berling, som vandt prisen for International Van of the Year (årets varebil) i 2019.

Vælg en varebil med to sidedøre

Hvis du ikke allerede har en varebil, eller hvis du overvejer at skifte din nuværende varevogn ud, kan vi anbefale at du vælger en bil med to sidedøre. Det gælder især, hvis der er tale om en håndværkerbil, da det gør det nemmere at nå frem til flere ting fra gadeplan. Det betyder at du sikkert vil spare både tid og plads.

Placér dine ting strategisk

Derudover bør du tænke strategisk, når du indretter din varebil. Placér de ting, som du bruger mest, lige indenfor sidedøren. Det kan fx være et udvalg af reservedele eller elværktøj. Tænk over hvad du bruger mest i din dagligdag.

Divi